Storstädning och spelning

Idag har jag skurat och städat alla djurburar och kattlådor, samt skurat och städat lägenheten (människoburen ifall det ska vara rättvist)
Hur dum är man egentligen när man storstädar innan festbesök och punkspelning? Ikväll ska vi till parken och kolla på De lyckliga kompisarna, ska bli sjukt roligt! Smurf och Hannes kommer från götet, fint som snus.
Och så spelar pappa på De fetas Mc i Eksjö ikväll ifall någon i den staden har tråkigt och vill kolla.

I torsdagskväll när jag kom hem efter några öl med natalia så nostalgitrippade jag och kollade på Rainbow Brite på youtube, om någon har den filmen så köper jag den på fläcken. Ni har inget val.

Mässan närmar sig och jag funderar på om jag ska fotografera mer eller inte, om jag kan tillföra något mer. Uffe svek mig sist så jag har fortfarande bara bilder på tjejer. Inte så bara och bara, kanske ska göra som Nellie sa och skita i pojkarna helt.

Nu ska jag duscha och äta, inte samtidigt. Puss hej

Fotografering i studio och Nellie

Idag är det dags att fota igen, Sara och Uffe blir det den här gången. Skönt att jag äntligen lyckades lägga vantarna på en kille. Jag kanske får ställa upp med självporträtt med eftersom jag inte lyckats få med någon navelpiercing, och det har ju faktiskt jag. Nathalie har i naveln men det funkade inte riktigi bildkompositionsmässigt, haha, kan man säga så? Ja, vi får se, vi får se. Klockan halv ett beger det sig i alla fall till studion. Hoppas och håller tummarna för lika bra bilder som förra gången.

Nellie sover på min soffa, jag tycker om att ha Nellie här, jag tycker inte lika mycket om när hon åker till Irland.

Droger och disneyfilm

Någon som blivit drogad på krogen någon gång? Skit löjligt, sånt händer ju inte, i alla fall inte häromkring.

Jag är inte säker, men jag mådde jävligt skumt igår. Var på påskfest hos Jessica och Calle i Nässjö. Det var trevligt och jag spöade Jessi i singstar, hell yeah! Det är du och jag Cash, du och jag.
Vid elva snåret drar vi ut på krogen, jag och Johan till D-bar (bryggeriet) och de andra till hotellet, det är ju de ställena det finns att välja på i Nässjö. Träffar Peppe, totally made my day. När D-bar stänger går jag och Johan till de andra på hotellet, eftersom det bara var en timme kvar fick vi komma in billigare. Tackar. Och här har jag druckit tre öl ungefär, känner mig inte alls så full. Tar en öl till på hotellet sen går vi hem. Halvägs hem snurrar det till i huvudet och jag börjar må jätteilla. Sätter mig ner på marken och är kanon trött-full-snurrig. Jag kommer inte ihåg resten av vägen hem, kommer ihåg att jag svamlade en massa nonsens när vi kom tillbaka, kräktes en vända på toaletten sen slocknade jag och sov som en sten i typ 12 timmar.

Smurf, Kött och Anna var här i fredags, Anna är en tatuerare från Gävle, jag är jätteavundsjuk. De kom vid tre tiden, det första Kött gör är att lägga sig i soffan och sova. Sen kom Uffe, Sanna, Hannela och Natalia, det var verkligen supermys och som vanligt var det jäkligt korkat att gå ut för det var ju, som vanligt, mycket trevligare hemma. Jag och Sanna körde ett arobicspass till Rednex och Cartoons. Helt galet roligt.
I vilket fall så beger vi oss, vi lämnar Kött sovande i soffan, när vi kommer hem igen har han spytt i den. Tack som fan, verkligen, skit trevligt.
Förbannade och jävliga tar vi och gör det bästa av situationen, kastar ner Kött på golvet och sliter av överdraget till soffan, givetvis har det gått igenom. Vi lämnar Kött på golvet och kryper upp alla fyra i våran säng, äter godis, jordgubbar och vindruvor och kollar på disneyfilm, det är fina grejer det.

Självporträttsdag idag, varsågoda

                   image39


Snö och skumma män i källaren

Vad ska man säga? Vafan! Snö, vinter, kallt, IGEN! Vill inte vara med, kan man överklaga någonstans? Eller ansöka om bidrag för att flytta till varmare länder? Människor med reumatism (stavas det så) får ju ofta ordinerade resor till varma länder för att deras leder mår bra av det, men vi då? Vi som fryser in i märgen och blir djupt olyckliga av att vara här, betyder inte psykiskt ovälmående lika mycket som fysikst? Jag vill ha en resa betald av kommunen, nu tack!

Vidare är det fredag idag, jag somnade typ vid nio igår, vaknade någon gång mitt i natten och kollade några avsnitt topmodell med Johan sen somnade jag igen och sov till tio.

Någon har låst vårat förråd i källaren?! What's up with that? Och när jag kom ner och skulle hämta tvätten innan så satt det någon i soffan i torkrummet, han ryckte till som fan när jag kom, kröp upp i ett hörn och sa ingenting, tror inte han visste att jag såg honom. Skumt som fan i vilket fall, tror jag ska yrka på ett lås till porten.


Det går framåt mot mässan på Elmia, har skrivit ut sex bilder, monterat tre av dem. Ska fota två modeller till någon gång kommande vecka hoppas jag, för sen blir det ont om tid.


Idag kommer Smurf, Kött och "någon snygg tjej från gävle". Nu ska jag äta frukost och kolla på mer top modell.


Tågolycka och badade råttor

Glömde bort självporträttet igår så ni får massa bilder idag istället. Vill ta tillfället i akt att säga till alla att masa sig in på min bilddagbok och kolla de bilder som än så länge är klara till fotomässan på Elmia.
Inana-Amanda.bilddagboken.se

Jag kunde inte åka till skolan idag, det hade hänt en olycka och tåget var över en timme sent. Jag hörde om det på radion innan jag gick men kopplade aldrig att det var mitt tåg det handlade om. Så jag gick till stationen i snön och jag gick hem från stationen i snön.

Så istället för att vara i skolan tänkte jag ta tillfället i akt att bada råttorna idag. Någon som badat råttor någon gång? Jag skulle gissa att det är lättare att bada en katt. Så fort de kom i kontakt med vattenytan så började de klättra upp för mina armar och ben för att slutligen sätta sig på mitt huvud. Jag fick bända loss dem från armarna. Att bada råttor, det skulle få vilken bad ass som helst att gråta. Vilken pärs. Ganska snabbt kom jag fram till att jag skulle få bada dem en och en, vilket jag också gjorde. Roligast var Ninni som kom på att det var jätteskönt att bli shamponerad. Hon hängde helt slapp i min hand och bara njöt. Inte lika kul när hon skulle ner i vattnet igen.
Så nu ligger de här i en låda, full med handdukar, brevid mig i soffan och äter kokt ägg. Mys.


image34
Blöt Timja är inte alls nöjd


image35
ShampoNinni

image36
Ratfight

image37
Råttorna fick mumsa ägg som belöning

image38
Och jag är glad att jag överlevde


YogiTea och Sjukdom

          image33
          Jag älskar YogiTea, klart man mår lite bättre...


Vilken dag, upp vid halv sju, må jättedåligt, efter en sväng på toaletten tänker jag att, om jag inte äter något mer finns det inget mer som kan komma upp och åker till jobbet. Bra där Amanda, mår lite sämre för varje meter som susar iväg utanför fönstret. Väl uppe på skolan trycker jag i mig en superalvedon och litervis med vatten. Plågar mig igenom en och en halv timmes modellande och snubblar iväg till bussen. Jaha, då var det bara lunchen kvar. Ska fotografera bröllop den 17 maj och idag skulle jag möta upp med bruden om lite mer detaljer.
      Köpte mig en bok på pressbyrån men kunde inte läsa den för att jag mådde så illa och stirrade ut genom fönstret och hoppades att tåget skulle vara framme snabbare om jag bara önskade tillräckligt starkt.
Det satt en nyckelpiga på fönstret.
      Väl i Jönköping skulle vi ses på Chili Thai, yay, buffé, yay. Sagt och gjort.
      Hemma äntligen vid kvart över två ungefär, slänger mig i sängen och sover fyra timmar. Nu mår jag lite bättre men har lovat bort mig på fest ikväll och spelning i morgon som jag inte har biljett till. Suck...

Spöken och Japanska

Vi har spöken i sovrummet. Det är lite jobbigt. Det går inte sova där längre, drömmer bara mardrömmar. Och så tog de sönder lampan. Jag tror att de bodde i källaren innan men kom upp hit när de började bygga om där. Aja, bergskristall runt min hals, borde beställa mer.

Johan ligger och sover i soffan, han börjar jobba vid 15 idag. Jag sitter i soffan och är inte alls i skolan, först försov jag mig bara, men kroppen gjorde det nog med flit för nu har min mage gjort revolt och jag mår jätteilla. Och jag som skulle träna idag, hör och häpna. Efter en och en halv termin får jag reda på att vi får träna gratis en dag i veckan på friskvårdshuset så nu ska jag bli fit tillsammans med Johans syster och mor. Ja, om magen lugnar ner sig då.

Ja, just! De lyckades rädda allt jag behövde på hårddisken, tack och lov. Så nu går jag här och fantiserar om en ny dator, en mac, och alla de fina saker som vi ska göra tillsammans.

Btw, kan någon skriva japanska, säg till!


Update:

Jag behöver ingen hjälp med japanska längre. Eller jo, kanske, kan vara bra att ha. I vilket fall så var det ett tröjtryck som låg bakom. Najler tyckte att han skulle få en när han fyller år, det tyckte jag med. Första kill-designen alltså.

                   image32

Självporträtt V. 5 och piercad person sökes

            image31



Sådär! Förlåt, förlåt att det har dröjt en hel vecka. Jag vet inte vad som hände. Men nu så!

Helgen har tillbringats i Göteborg med goa gubbar och alkohol. Fredagen blev krogrunda och lördagen var släktkalas, Johans pappa fyllde 50 och hans faster 60. Helt enkelt massa tårta och alkohol. Det var trevligt, inte ens lite läskigt. Överlevde ju första släktträffen så.

Och idag var vi äntligen på Universeum och kollad på hajarna! Jaa!! Som jag har längtat, jag var som ett barn i en godisaffär, fast jag var jag med en kamera bland massa coola djur. Det blev så mycket bilder i helgen att minneskortet för första gången tog slut i kameran. Kolla gärna in bilderna.

Annars så hägrar fotomässan på Elmia och jag har på allvar börjat fundera på det där nu. Blir nog piercingtema. Så har du piercingar, en eller flera och vill visa upp dem på kort så skriv en rad! Gärna piercingar på kroppen, Natalie täcker liksom upp alla i ansiktet, haha. Fast iofs, ovanliga piercingar välkomnas mycket! Bilderna kommer tas i studio och hipp som happ så fick jag kontakt med en mycket trevlig pingla vid namn Sanna som kan hjälpa till med smink och hår. Jag ska ge dig så mycket beröm på mässan om det blir bra! Ja, anyhow, skriv en rad om du vill bli fotad!


Självportätt Vecka 4

           image29

Jag bestämde mig för att göra något ordentligt med den här veckans självporträtt, såhär blev.



Sakks säger:

Du har rätt! Det ska jag göra.....Fast...Mor har inte fått något smågodis på ett tag och hon brukar bli lite....Obalanserad.

Sakks säger:
Du vet...Spottar och fräser.

Hahaha, min lillebror är bra! Där ser du mamma, vi känner dig för väl.


Det snöade innan, sen blev det sol, så blev det molnigt, så blev det sol. Vi tänkte kidnappa hund på hunddagiset sen kom vi på att de målade om där idag och att vi inte var så sugna på att behöva hjälpa till. Så nu vet vi inte vad vi ska göra. Det talas om biljard. Jag är hungrig, som vanligt. Idag blir det take away så fort Johan vaknat.

Jag kanske återkommer...


RSS 2.0