Sovande valp och funderingar

Bella växer så det knakar, hon har gått upp ett halvt kilo sen vi hämtade henne och hon blir bara modigare och modigare. Inte för att hon någonsin varit feg, men regnet ger hon sig ändå inte ut i frivilligt. Det är regniga dagar det är svårt att veta hur man ska underhålla Bella så att hon inte äter upp inredningen. Just nu bökar hon runt med sitt tuggben i fåtöljen jag sitter i.

Varje kväll jag går och lägger mig kan jag inte låta bli att fundera över om jag går för fort fram, för långsamt. borde hon ha lärt sig mer? Men varje dag som går och vi gör något nytt tillsammans antar jag att vi lär oss massor, även om det inte är kommandon. Nu kröp hon upp i mitt knä och somnade.

Jag behöver ta mig i kragen och skriva upp vad för saker jag behöver för att börja screentrycka så att vi kan komma igång snart. Om jag inte har nämt det så ska jag och killarna på Primetime i eksjö slå våra kloka huvuden ihop och komma upp med några riktigt snygga kläder. Det är bara svårt att veta vad för saker jag behöver, hur stora ramar osv.
Likaså behöver jag plats att vara på när jag arbetar och just nu vet jag inte var det skulle vara. Allra helst vill jag ha sakerna hemma så att jag kan trycka när andan faller på. Jag behöver ett rum till i den här jäkla lägenheten så hade den varit perfekt!

Jag är hungrig.

RSS 2.0